הכתבה הינה במסגרת שיתוף פעולה עם חברת אוביטר
זהו מאמר פותח בסדרה של מאמרים הנוגעים לגירושין של אנשיי הייטק (נכנה אותם בקצרה: "גירושיי הייטק"), המידע בדבר גירושין של אנשי הייטק הנו סבוך, מורכב, וארוך מכפי "לדחוס" אותו למאמר כמו זה.
נחשוף אפוא במאמר זה טפח ראשון מהמידע הרלוונטי שכל איש הייטק או בן/ת הזוג שלו/ה ובוודאי עוה"ד שלהם, כדאי שידעו.
במידת האפשר כדאי לתכנן כל גירושין, לאו דווקא גירושין של אנשיי הייטק. אלא כשמדובר בגירושיי הייטק המצב מורכב פי כמה וכמה ובהתאמה, צריך להיות התכנון. זאת בין אם הם היוזם הנו איש הייטק ובין אם היוזמת הנה אשת הייטק.
בהתאמה, יפים הדברים אם יוזם או יוזמת הגירושין הנו או הנה איש הייטק והיא או הוא יהיו הלקוחות שלנו, ויפים הדברים באותה מידה אם הלקוח שלנו יהיה דווקא זה שאיש/ת ההייטק עוזבת אותו או שהוא חש שהוא/י עומד/ת לעזוב אותו.
בנוסף אפוא למורכבות הקיימת בכל גירושין באשר הם – ובמיוחד בגירושין בין אנשים אמידים שיש להם רכוש ניידי ודלא ניידי, מורכבים אף יותר הנם גירושיי הייטק. לגירושי הייטק ישנם מאפיינים שלא נמצא בגירושין מ"סוגים" אחרים, גם אם מדובר בגירושין בין אנשים אמידים או גירושיי בכירים (זה לא תמיד יהיה אותו הדבר).
תחום ההייטק ובהתאמה גירושין של אנשי הייטק הנו מורכב, מסובך וארוך מדי מכדי לפרטו במאמר קצר כמו זה. מומלץ לכן לקבל ולהשלים מידע באתר האינטרנט של עו"ד רון מיור.
כאמור, יהיה הבדל בין תכנון הגירושין מראש, לבין ניהול הסיטואציה כשעוה"ד מקבל את התיק לאחר שקרב הגירושין למעשה כבר החל. בשתי האפשרויות ובשני הנתיבים הללו, הצלחת הקרב תהיה תלויה במידה רבה בניהול הקרב המשפטי – לרבות זיהוי חלונות הזדמנויות בהם אפשר יהיה להגיע לתוצאות טובות בהסכמה, גם תוך כדי ההליך.
בנוסף לפן המקצועי המובהק והייחודי לגירושיי הייטק, עו"ד רון מיור שהנו גרוש בעצמו ואב ל-5 ילדים ייתן מענה הולם ולמעלה מכך, גם לפנים האחרות של הסכסוך.
במאמר הבא יובא מידע נוסף בכל הקשור לגירושין של אנשיי הייטק.
לביקור באתר של עו"ד רון מיור לחצו כאן
הכתבה באדיבות פורטל המשפט obiter.co.il
הכתבה הינה במסגרת שיתוף פעולה עם חברת אוביטר, במידה ומצאתם טעות בכתבה מוזמנים לשלוח את התיקון למייל: sherut@maariv.co.il
(לצורך איתור מהיר של הכתבה, חשוב להקפיד לכלול במייל את הלינק של הכתבה).