המתכון המנצח של תנובה: פסטה בשמנת ופטריות בסיר אחד

המרכיבים (ל–3–4 מנות):
250 גרם פסטה לבחירתכם
1 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
25 גרם פטריות מיובשות
חופן פטרוזיליה
1 כפית מלח
1 כפית אבקת שום
½ כפית תימין יבש
½ כפית פלפל שחור
1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
½2 כוסות מים רותחים

להגשה:
עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בסיר גדול. מביאים לרתיחה ומערבבים היטב.
כשהפסטה מתחילה להתרכך, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 5־10 דקות עד שהיא רכה וסופגת את הנוזלים.
כשהפסטה מוכנה, מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור 5 דקות נוספות.

מפזרים בזיליקום טרי ומגישים מיד.