המצרכים (לתבנית 20X20 ס"מ):

לבראוניז:
130 גרם חמאת "תנובה"
200 גרם שוקולד מריר
¾ כוס (150 גרם) סוכר לבן
½ כפית מלח
⅔ כוס (95 גרם) קמח לבן
3 ביצים בגודל L

לבצק עוגיות:
120 גרם חמאת "תנובה" מומסת
¾ כוס (150 גרם) סוכר לבן
½ כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה בגודל L
¼1 כוסות (175 גרם) קמח לבן
½ כפית אבקת סודה לשתייה
¼ כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. להכנת הבראוניז: בקערה גדולה ממיסים את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, תוך כדי טריפה. מוסיפים את הקמח ומקפלים את התערובת לאיחוד. מעבירים את התערובת לתבנית.

להכנת בצק העוגיות: מערבבים את החמאה, הסוכר, המלח והווניל. מוסיפים את הביצה וטורפים היטב. בקערה קטנה מערבבים את הקמח עם אבקת הסודה לשתייה ואבקת האפייה. מקפלים את התערובת אל הקערה עם החומרים הרטובים. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקפלים לאיחוד. משטחים בעדינות את הבצק על הבראוניז ואופים 40־45 דקות.

מצננים לחלוטין את הבראוניז, מסירים את השוליים (כחצי ס"מ מכל צלע) ופורסים לקוביות.