המסעדה ההודית שכבשה את תל אביב עזבה את נחלת בנימין ועברה למתחם מרווח עם מרפסת שמש. התפריט התרחב וכולל עתה חוויית "פתיחת שולחן" עם מבחר תבשילי קארי ומטעמים אותנטיים
בשנים האחרונות הפכה מסעדת "מא פאו" למוסד קולינרי תל אביבי עבור חובבי המטבח ההודי. עכשיו, לאחר שמונה שנים בנחלת בנימין, עוברת המסעדה האהובה למיקום חדש בלב שוק לוינסקי, בחלל שאירח בעבר את מסעדת "דלידה".
במשכן החדש והמרווח מציעה "מא פאו" לא רק חלל גדול יותר, אלא גם מרפסת שמש פנימית המוסיפה למקום אווירה נעימה. הסועדים שיעלו במדרגות אל המסעדה יפגשו בעיצוב שמשלב צבעים חמים ואלמנטים המעוררים תחושה אותנטית של הודו, כשברקע ניחוחות תבלינים אופייניים.
"המעבר אפשר לנו להתרחב מעבר לגבולות אוכל הרחוב ולהציע חוויה קולינרית מלאה יותר," מספר נח יצחק, בעלי המסעדה. ואכן, עם המעבר הגיע גם רענון של התפריט, שכעת כולל מבחר רחב יותר של מנות מצפון הודו לצד הלהיטים המוכרים.
החידוש המרכזי בתפריט הוא הרחבה משמעותית של קטגוריית תבשילי הקארי, המוגשים במתכונת "פתיחת שולחן" – חוויה הודית מסורתית שבה המנה העיקרית מלווה במגוון תוספות, מטבלים וירקות מוחמצים. הסועדים יכולים לבחור בין קארי חלבי, בשרי, דגים או טבעוני.
הבסיס לטעמים של "מא פאו" נעוץ במסורת המשפחתית של משפחת יצחק, שמקורה בהודו. הקפדה זו על אותנטיות ניכרת לא רק בטעמים אלא גם בתהליכי הכנה מסורתיים – החל מחביצת גבינת פאניר במקום, דרך מילוי ידני של סמוסות ועד להכנה איטית ומדויקת של תבשילי הקארי.
להשלמת החוויה ההודית, המסעדה מציעה גם משקאות מסורתיים כמו לאסי צונן וצ'אי מסאלה חם, ומקפידה על הכנת בצקים טריים ומנות גריל בתנור ג'וספר ייעודי.
המסעדה פתוחה בימים א'-ה' בין 11:00-17:00 ובימי שישי מ-11:00 עד 23:00, ומציעה עסקיות יומיות שכוללות במחיר המנה העיקרית גם תוספת, מרק או שתייה. שירות המשלוחים ממשיך לפעול כרגיל, והמקום מציע גם מגוון אפשרויות לסועדים טבעוניים, צמחוניים ולנמנעים מגלוטן. בצוות מבטיחים כי בקרוב צפויות "הפתעות נוספות".