מוסד הקרואסונים והמאפים הצפוני- מאפיית מטרלו של הקונדיטור עדי פרץ בעין זיוון, מגיע לפופ אפ של 5 ימים בתל אביב, ולו רק כדי להוכיח לתל אביביים שיש דברים שווים גם מחוץ לתל אביב.

תפריט הפופ אפ של מטרלו יציע מאפים מתוקים עם דגש על הקרואסונים הידועים של עדי פרץ . בין הקרואסונים:  קרואסון חמאה, קרואסון זברה עם שוקולד חלב-טונקה, קרואסון זברה קרם לימון וקרמל, קרואסון שחור עם אבקת פחם פעיל במילוי שוקולד חלב וקרמל וקרואסון ג'אנדויה.
מלבדם תוכלו לטעום גם כריכי קרואסון: קרואסון קממבר: ריבת בצל, רוקט, פרמזן, בלסמי / קרואסון חצילים טחינה-עמבה: חציל, לימון כבוש, לימון שרוף, שקדים מלוחים, דואה, עגבניה, רוקט / קרואסון שרימפס: עגבניה, בצל ולימון שרופים, שרימפס מוקפץ בשמן צ'ילי ועוד

מטרלו- לא רק מתוק (צילום: סופגי)
מטרלו- לא רק מתוק (צילום: סופגי)

הפופ אפ יחל ביום שני ה-26.6 בשרונה מרקט בתל אביב ויימכרו בו קרואסונים, מאפים מתוקים ומלוחים ומנות ספיישל ייחודיות.

מאפיית מטרלו – הפופ אפ | שרונה מרקט, תל אביב | שני 27.6 12:00-20:00 שלישי-חמישי 28-30.6 10:00-20:00 שישי 1.7 09:00-16:00 | פרטים נוספים בעמוד האינסטגרם של מטרלו