את “מרינדו" אנחנו מכירים מהצפון. אוויר הרים צלול כיין, בשר משובח, שירות מקצועי שמבין עניין וכוס יין ביד. מי צריך יותר.



אט־אט מתפתחת “מרינדו" לכיוון המרכז: קצביות וחנויות נפתחו בשנים האחרונות ברמת השרון ובתל אביב, ובאחרונה נוספה גם מסעדת מזון מהיר במתחם שרונה. שלא כמו בצפון, התחרות כאן קשה יותר: שפים וידוענים (גם שפים ידוענים) מתחרים ב"מרינדו" באותו המגרש, ועבור התל אביבים המצויים שאינם מכירים את המסעדה בעין גב (להלן, 99% מהם) יש לעתים העדפות שאינן קשורות בטיב הבשר אלא ב"מסביב". מן הסתם, ישראל אהרוני ושגב משה ימשכו יותר קליינטורה מהסנדוויצ’ים של “מרינדו".



וחבל, כי הכריכים באמת טעימים. הישיבה פחות נוחה, כמו בכל המתחם, הרעש נורא והאווירה מלחיצה – אבל אם בא לכם לנסות להתנתק וליהנות מבשר בקר מרמת הגולן, נראה שהגעתם למקום הנכון. בתפריט: כריך פייסל – שוק טלה מעושן עם טחינה, עשבי טיבול ועגבניות; כריך שוקרוט – נקניקיות ובשר מעושן עם כרוב כבוש חם בבאגט; פרגית כפרית – פרגית במרינדה של פפריקה ספרדית, דבש ונענע; כפרי מפולפל – רוסטביף מעושן ומפולפל עם איולי, ירקות וחרדל קולמנס ועוד. 



מרינדו, שרונה מרקט, תל אביב, 03-5106431